C.P. Company trui | Being There herenkleding

C.P. Company Trui

Zoek jij een trui van de hoogst mogelijk kwaliteit, een trui die lekker zit, je warm houdt, perfect is afgewerkt en bovendien lang meegaat? Dan is de kans groot dat je slaagt binnen de collectie van C.P. Company. Alle truien van dit Italiaanse merk zijn sportief, modieus en gemaakt van de beste materialen. Hieronder vind je ons huidige assortiment. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan even contact met ons op.

Bekijk de collectie
Onze C.P. Company truien heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
C.P. Company trui | Being There herenkleding

Alleen de beste materialen

Voor haar truiencollectie gebruikt C.P. Company altijd de beste (natuurlijke) materialen. Veruit de meeste truien worden gemaakt van katoen, waarbij enkel luxe varianten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan Sea Island katoen uit de Caribbean, wat nog met de hand geplukt wordt. Maar ook Mako katoen en Malfilé worden vaak door C.P. Company gebruikt. Alleen wanneer het de eigenschappen van de trui ten goede komt, wordt het katoen samen gebruikt met andere materialen zoals bijvoorbeeld nylon of linnen.

C.P. Company trui | Being There herenkleding

Unieke kleuren

C.P. Company staat daarnaast bekend om kledingstukken in kleurvariaties die je nergens anders terugziet. Dit komt omdat een groot gedeelte van de collectie geverfd wordt met behulp van het garment dye kleurproces. Dit houdt in dat de truien eerst volledig in elkaar gezet worden met behulp van witte stof en dat het kledingstuk vervolgens in zijn geheel geverfd wordt. Hierdoor is C.P. Company niet afhankelijk van de kleuren die beschikbaar zijn op de stoffenmarkt en kan het merk de kleuren van de collectie helemaal zelf bepalen. Ben je dus op zoek naar een trui in een unieke kleur, dan is C.P. Company jouw merk.

C.P. Company trui | Being There herenkleding

Being There is jouw C.P. Company specialist

Als officieel reseller van dit prachtige Italiaanse sportswear merk, hebben wij op elk moment een uitgebreide collectie voor je in huis. Alle kledingstukken die wij van C.P. Company op voorraad hebben, zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Dit betekent ook, dat we je alles over de kleding kunnen vertellen. Heb je dus een vraag over een bepaalde trui of jas of kan je gewoonweg geen keuze maken? Bel ons dan even, stuur ons een e-mail of stuur een berichtje via Facebook. Bestellingen die voor 17.00u bij ons geplaatst zijn, sturen we bovendien dezelfde dag nog naar je op.