Gran Sasso | Being There herenkleding

Gran Sasso

De Italiaanse kleding van Gran Sasso wordt gemaakt met de beste materialen die er te krijgen zijn. Denk aan hoogwaardig katoen, luxe wol en zeer zacht kasjmier. Ieder seizoen hebben wij voor jou de mooiste herenkleding van Gran Sasso, speciaal geïmporteerd uit Italië.

Bekijk de collectie
Onze Gran Sasso heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Sale
  Gran Sasso Vest Zip 2Draads Merino Cashmere Viscos Gran Sasso Vest Zip 2Draads Merino Cashmere Viscos
  Sale
  Gran Sasso Knoop Vest Met Polo Kraag Zwart Gran Sasso Knoop Vest Met Polo Kraag Zwart
  Gran Sasso Gran Sasso Knoop Vest Met Polo Kraag Zwart
  € 139,96€ 199,95
  Sale
  Gran Sasso Trui 100% Wool Donkerbruin Gran Sasso Trui 100% Wool Donkerbruin
  Gran Sasso Gran Sasso Trui 100% Wool Donkerbruin
  € 104,96€ 149,95
  Sale
  Gran Sasso Trui 80% Wol 20% Cashmere Beige Grijs Gran Sasso Trui 80% Wol 20% Cashmere Beige Grijs
  Gran Sasso Gran Sasso Trui 80% Wol 20% Cashmere Beige Grijs
  € 167,96€ 239,95
  Sale
  Gran Sasso trui wit 85% katoen 15% Cashmere Gran Sasso trui wit 85% katoen 15% Cashmere
  Gran Sasso Gran Sasso trui wit 85% katoen 15% Cashmere
  € 136,50€ 195,00
  Sale
  Gran Sasso Polokraag Button Down Gran Sasso Polokraag Button Down
  Gran Sasso Gran Sasso Polokraag Button Down
  € 160,96€ 229,95
  Sale
  Gran Sasso Trui Polo Kraag 100% Merino Wool Dyed Gran Sasso Trui Polo Kraag 100% Merino Wool Dyed
  Gran Sasso Gran Sasso Trui Polo Kraag 100% Merino Wool Dyed
  € 160,96€ 229,95

Producten 1-12 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Gran Sasso | Being There herenkleding

Gran sasso kleding uit Italië

Met in de kern een echte “Made in Italy” authenticiteit, is Maglificio Gran Sasso uitgegroeid tot een iconisch internationaal label. De vier broers Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano, begonnen de reis in 1952 in het kleine Italiaanse dorpje Sant'Egidio alla Vibrata, ten zuiden van de grens tussen Marche en Abruzzo. Allen met een ondernemersgeest geïnspireerd door artikelen die uitsluitend in Italië zijn gemaakt. Gedreven om antieke vakmanschapstechnieken te combineren met moderne productieprocessen. De handmatige vaardigheid in alle verwerkingsstadia in combinatie met de natuurlijke kostbare garens die worden gebruikt, maken elke Gran Sasso trui uniek en onmiskenbaar.

Gran Sasso - Hoogwaardige kostbare garen | Being There herenkleding

Hoogwaardige kostbare garen

De beste kwaliteit kasjmiervezel wordt bij Gran Sasso gecombineerd met de vaardigheid van traditionele ambachtslieden om ‘s werelds beste kwaliteit kasjmiergaren te creëren. Het fijnste kasjmiergaren is afkomstig van geiten die in de graslanden van Binnen-Mongolië leven. Het resultaat is ‘s werelds beste kwaliteit kasjmiervezel dankzij de strenge testen en kwaliteitscontroles die zijn ingebouwd in elk aspect van de productie. Elke individuele baal wordt door de kasjmierleveranciers gecontroleerd op onzuiverheden, kleur, microndikte en lengte. De hoogste kwaliteit van het eindproduct wordt bepaald door de uitmuntende beheersing van deze factoren. Naast de kasjmiervezel worden ook andere garen verwerkt zoals Merino, Tasmania en Geelong.

Gran Sasso Fabriek | Being There herenkleding

Fabriek van Gran Sasso

Alle garen worden verwerkt in het complex dat wordt gekenmerkt door een rationeel en minimaal ontwerpconcept van architect Guido Canali. Meester in het toepassen van reeds geteste constructietypes. Deze weet hij om te zetten in elementen met een coherente vormentaal. De architectuur weerspiegelt daarmee volledig de geest van zijn klant. Hij kreeg een eervolle vermelding op de Milaan Triënnale Prijs “Medaglia d’Oro all’Architettura” (Gouden Medaille voor Architectuur) in 2009.

Gran Sasso - Hoge kwaliteit duurzame producten | Being There herenkleding

Hoge kwaliteit duurzame producten

Gran Sasso is een milieubewust en groen bedrijf dat middels een differentiële inzameling 90% van het afval recyclet. Het gebouw is voorzien van een interne luchtreiniger, geothermische vloerverwarming en -koeling. Er zijn grondige controles van de gebruikte waterbronnen. Elektriciteit wordt er zelf opgewekt door middel van zonnepanelen. Bovendien zijn de Gran Sasso producten van hoge kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van materialen met een lage uitstoot van vluchtige stoffen.

Een uitgebreide collectie van het merk Gran Sasso vind je bij Being There Herenkleding. In de winkel en Delft en online in de webshop vind je een mooi assortiment met de mooiste items van Gran Sasso.