Handpicked online kopen | Being There herenkleding

HandPicked

WEAR your VALUES. Authentiek Italiaanse jeans, geproduceerd door Giada SpA. De kracht van HandPicked ligt niet alleen bij de materialen, machines of technieken die worden gebruikt bij de productie. Juist de mensen die hun steentje bijdragen aan dit proces maken de jeans zo bijzonder. Er wordt namelijk enkel samengewerkt met authentiek Italiaanse bedrijven in de directe omgeving van de fabriek. De mix van duurzame materialen, fijne en innovatieve stoffen en de kennis die is opgebouwd gedurende 30 jaar aan samenwerkingen maken HandPicked een uniek merk dat enkel producten van hoge kwaliteit levert.

Bekijk de collectie
Onze Handpicked heren collectie
Categorieën
Filteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
De historie van HandPicked

De historie van HandPicked

HandPicked is een merk dat onderdeel is van Giada S.p.A, dat in 1987 werd opgericht. Giada S.p.A is een bedrijf met meer dan 300 werknemers dat jarenlange ervaring heeft in de productie van luxe denim producten zoals jeans. Door hun strategische locatie in de gemeente Adria in Italië, bevindt men zich in het hart van Europa’s denim productie. In 2018 richtte men HandPicked op, specifiek gericht op het ontwerpen en produceren van luxueuze jeans. Giada wil zo bijdragen aan de wereld van denim met een originele en persoonlijke touch. Dit, door jeans te produceren met uitstekende materialen en details, zodat deze altijd uniek zijn ten opzichte van andere jeans merken.

De in 30 jaar opgedane kennis in luxueuze denim jeans is duidelijk zichtbaar in de jeans van HandPicked. Denim is haute couture bij HandPicked waarbij niks aan het toeval wordt overgelaten. Duurzaamheid staat bovendien hoog in het vaandel. Ze maken gebruik van low-impact materialen en de productie vindt volledig plaats in Italië met zo veel mogelijk bedrijven uit de regio. De jeans worden geproduceerd met de intentie om voorbij seizoensmode te gaan zodat de jeans het hele jaar door gedragen kunnen worden. Dankzij voortdurend onderzoek en nieuwsgierigheid zorgen ze voor tijdloze en unieke jeans die geschikt zijn voor alle momenten in het leven.

Being There als officieel HandPicked verkooppunt

De HandPicked Orvieto collectie

Bij Being There vind je een uitgebreid aanbod aan jeans uit de Orvieto collectie, genoemd naar de gelijknamige stad in Italië. Het is dan ook één van HandPicked’s meest populaire lijnen. De Orvieto collectie bestaat uit kwaliteitsjeans die makkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo kun je deze gebruiken om je eigen stijl te creëren. De jeans zijn bovendien comfortabel om te dragen. We hebben de Orvieto jeans bovendien in een breed scala kleuren en maten.

Being There als officieel verkooppunt

Being There is een officieel verkooppunt voor HandPicked en heeft zodoende verschillende soorten jeans van HandPicked in het assortiment. Bekijk onze volledige collectie online en kom tot jouw persoonlijke stijl met de jeans van HandPicked. Je kunt deze uiteraard eenvoudig online bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel te Delft als dit je voorkeur heeft. Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken, binnen de openingstijden van de winkel.