Jacob Cohen | Being There herenkleding

Jacob Cohën

Bij Being There vind je de exclusieve spijkerbroeken van Jacob Cohen. Het Italiaanse merk staat voor hand tailored jeans en is alleen in exclusieve boetieks en chique winkels met merkkleding te vinden. Het gebruikte Kurabo denim komt uit Japan. In de collectie zijn jeans van meer dan 20 verschillende soorten denim en met tot 45 wassingen en bewerkingen te vinden.

Bekijk de collectie
Onze Jacob Cohën heren collectie:
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Nieuw
  Jacob Cohen Jeans Nick Jogging Stretch 95% Katoen Jacob Cohen Jeans Nick Jogging Stretch 95% Katoen
  Nieuw
  Jacob Cohen Color Jeans Canvas Model Nick 622 Jacob Cohen Color Jeans Canvas Model Nick 622
  Nieuw
  Jacob Cohen Color Jeans Canvas Model Nick 622 Jacob Cohen Color Jeans Canvas Model Nick 622
  Nieuw
  Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 99% Katoen 1% elast Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 99% Katoen 1% elast
  Nieuw
  Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 92% Katoen 6% stret Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 92% Katoen 6% stret
  Nieuw
  Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 92% Katoen 6% stret Jacob Cohen Jeans Nick Stretch 92% Katoen 6% stret
  Nieuw
  Jacob Cohen Jeans Nick Jogging Stretch 95% Katoen Jacob Cohen Jeans Nick Jogging Stretch 95% Katoen
  Sale
  Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Stretch Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Stretch
  Jacob Cohën Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Stretch
  € 258,96€ 369,95
  Sale
  Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Cotton Stre Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Cotton Stre
  Jacob Cohën Jacob Cohen Jeans Model Nick-622 Jeans Cotton Stre
  € 272,96€ 389,95

Producten 1-12 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Jacob Cohen luxery denim| Being There herenkleding

Jacob Cohen luxery denim

De spijkerbroeken van kledingmerk Jacob Cohen worden getypeerd als luxery denim, spijkerbroeken in het hogere segment, voor mensen die van luxe en comfort houden. Als uitgangspunt nam oprichter Nicola Bardelli de ideale jeans, die hij zelf graag zou willen dragen. Voor de ideale pasvorm en voor het optimale comfort, wordt tijdens het productieproces gebruikgemaakt van stretch-denim, een jeansstof die zich moeiteloos aanpast aan de contouren van het lichaam.

Nadat Nicola Bardelli in 2012 onverwachts overleed, staan zijn weduwe Jennifer Tomassi als creative director en Luca Levi als director aan het roer van het kledingmerk. Samen hebben ze er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat Jacob Cohen Europa heeft veroverd. Naast jeans voor mannen, is er inmiddels ook een vrouwenlijn opgestart en produceert het bedrijf onder meer luchtjes, truien en poloshirts.

Jacob Cohen exclusief | Being There herenkleding

Exclusiviteit is bij Jacob Cohën troef

De spijkerbroeken van Jacob Cohen worden nog altijd in Italië gemaakt, waarbij grote delen van het productieproces handwerk zijn. Hierbij draait alles om de details. De strong>jeans zijn bijvoorbeeld subliem afgewerkt met silverplated knopen en een luxe patch van paardenhaar en om het af te maken komt iedere broek met een repair kit en een speciaal luchtje. Maar waar het uiteindelijk echt om gaat, is dat de jeans gewoon heerlijk zitten.

De basiscollectie van Jacob Cohen

Drie jeansmodellen vormen de basis van de collectie. De J620 is hierbij het regular-fit model, dat geschikt is voor mannen met wat bredere benen. De J622 daarentegen is veel slanker gesneden en heeft ook een lagere broeksband. Tot slot bevat de collectie de J688, dit model heeft meer ruimte voor bredere bovenbenen, maar is daarbij toch voorzien van een tailored fit en een voetopening van 19 centimeter.

Jacob Cohen | Being There herenkleding

Jacob Cohen Jeans bij Being There

Onze collectie van Jacob Cohen bestaat voor een groot gedeelte uit jeans in de pasvormen J620 en J622. Deze broeken hebben we ieder seizoen in verschillende wassingen en kleuren voor je beschikbaar. Daarnaast vind je bij ons ook poloshirts en korte broeken terug. Je kunt onze collectie gemakkelijk online bekijken via deze pagina of door langs te komen in onze winkel. Waar je ook voor kiest, ons personeel staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je van vrijblijvend advies te voorzien.

*Bij retour dient het luchtje mee terug gestuurd te worden, anders verrekenen wij het aankoopbedrag van €14,95 met uw retour.