Jacob Cohen jeans | Being There herenkleding

Jacob Cohen Jeans

Het ontwerpen van echt goede denimproducten is voorbehouden aan designers die zich in denim hebben gespecialiseerd. Een van deze designers is het Italiaanse merk Jacob Cohen. Het uitgangspunt bij de jeans van Jacob Cohen, is dat de jeans geschikt moeten zijn voor iedere gelegenheid. Bij het produceren van deze spijkerbroeken wordt daarom enkel gebruik gemaakt van het exclusieve Japanse kurabo-denim.

Bekijk de collectie
Onze Jacob Cohen Jeans heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 21

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 21

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Jacob Cohen jeans | Being There herenkleding

De modellen van Jacob Cohen jeans

acob Cohen jeans zijn exclusief. Dit houdt bijvoorbeeld in dat alle spijkerbroeken van Jacob Cohen op milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd en dat er dus geen chemicaliën worden gebruikt bij de productie van jouw jeans. Jacob Cohen jeans zijn daarnaast handgemaakt, waardoor de spijkerbroeken een ideale pasvorm hebben. Dit zorgt ervoor dat deze broeken extreem comfortabel zijn en altijd elegant zitten.

De collectie van Jacob Cohen bestaat uit drie basismodellen. De J620 heeft een regular pasvorm die geschikt is voor mannen met stevige benen. De J622 is slanker gesneden, heeft een lagere band en een kleinere voetopening. De J688 heeft ook een kleine voetopening, maar dan met een iets hogere band en iets meer ruimte voor de bovenbenen dan bij de J622. Alle modellen worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit denim, unieke wassingen en extreem comfortabele pasvorm.

Jacob Cohen jeans | Being There herenkleding

De collecties van Jacob Cohen jeans

De collecties van Jacob Cohen zijn altijd perfect aangepast aan ieder seizoen. Zo bestaan de zomercollecties uit lichtere stoffen met kleurrijke wassingen, terwijl bij de wintercollectie de dikker stoffen met stijlvolle donkere wassingen de revue passeren. Keer op keer hebben de spijkerbroeken van Jacob Cohen weer een uitstekende pasvorm, zodat je er zeker van kunt zijn dat je met deze jeans goed gekleed voor de dag zult komen.