Ruilen & retourneren

Ook wanneer jouw bestelling niet helemaal aan je verwachtingen blijkt te voldoen, staat ons team voor je klaar. Dit betekent bijvoorbeeld dat je de kleding rustig thuis kunt passen en na ontvangst van jouw bestelling 14 dagen de tijd hebt om deze eventueel aan ons te retourneren. Daarnaast heb je natuurlijk recht op wettelijke garantie. Dit betekent dat op al onze producten de minimale wettelijke garantie zoals gesteld door de Europese Unie van toepassing is.

Op deze pagina zetten we alle informatie met betrekking tot retourzendingen en garantie voor je op een rijtje.

Een artikel retourneren:

Ben je niet tevreden over een artikel uit jouw bestelling? Dan heb je na ontvangst van jouw bestelling 14 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren. Het maakt hierbij niet uit wat de reden is van jouw retourzending. Zo kan het zijn dat een kledingstuk niet lekker zit, niet past, of gewoonweg niet voldoet aan jouw verwachtingen. Ruilen voor een andere maat is ook mogelijk (indien voorradig). Je hebt hierbij de keuze of je het artikel wilt opsturen of dat je het langsbrengt bij onze winkel in Delft.

Voorwaarden van een retourzending:
  • Het product moet ongebruikt zijn. Dit houdt in dat je de kleding mag passen, maar niet mag dragen. Daarnaast moeten alle kaartjes en prijslabels aangehecht blijven. Indien van toepassing dient het artikel in de originele verpakking te zitten. Zorg dat je het product compleet terugstuurt inclusief eventuele labels, stickers en andere aanwezige zaken.
  • De herroepingstermijn van 14 dagen begint te lopen de dag na de dag van aflevering. Je kunt de producten na contact met onze klantenservice retourneren per post of rechtstreeks langsbrengen in onze winkel. Na 14 dagen komt de koop definitief tot stand en vervalt jouw recht van retour.
  • De kosten voor een retourzending komen voor eigen rekening.
  • Het retour te zenden artikel moet altijd stevig verpakt worden.
Procedure retourzending:
  • Retourzending is voor eigen rekening en eigen risico, je kunt het product eventueel ook gratis langs komen brengen in onze winkel.
  • Het kledingstuk dient ongedragen te zijn en alle kaartjes dienen nog aan het kledingstuk te zitten.
  • Omcirkel op de factuur welk product retour komt, vermeld de datum van de retourzending op de factuur en de reden van retour (hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren, geen reden accepteren we ook).
  • Pak het artikel stevig in en voeg de factuur bij het artikel. Maak een foto van de factuur voor je eigen administratie.
  • Stuur het pakketje voldoende gefrankeerd, inclusief Track & Trace, terug naar het retouradres. Bewaar het verzendbewijs goed.
  • Na ontvangst van jouw retour zullen we deze binnen twee werkdagen verwerken en het geld aan je terugstorten. Heb je vragen over de retourprocedure of wil je het product ruilen voor een andere product? Mail ons dan op klantenservice@being-there.nl.

Retouradres en terugbetaling:

Stuur jouw retourzending naar het volgende adres:

Being There Retouren
Peperstraat 2
2611 CH Delft

Nadat we jouw pakket hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. In de meeste gevallen ontvang je het bedrag vervolgens binnen 5 dagen van ons op je rekening (maar uiterlijk binnen 30 dagen). Wanneer je 5 dagen nadat je het pakketje hebt verzonden nog geen ontvangstbevestiging van ons hebt gehad, dan is de kans groot dat we jouw retourzending niet hebben ontvangen. Neem in dat geval, nadat je dit bij ons hebt gecontroleerd, contact op met de vervoerder. Bewaar daarom altijd het pakketnummer / Track & Trace nummer tot de retourzending volledig door ons is afgehandeld.

Aanspraak maken op garantie

Op alle producten die wij verkopen is de wettelijke garantie zoals gesteld door de Europese Unie van toepassing. Dit betekent dat wij in het geval van een ondeugdelijk product altijd een oplossing (zoals reparatie, vervanging of terugbetaling) voor je zullen zoeken. Neem in dat geval altijd contact op met onze klantenservice zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in onze winkel.