Napapijri | Being There herenkleding

Napapijri

Een Italiaans merk met een Noorse vlag als logo, uitdagende labels en geïnspireerd door dappere ontdekkingsreizigers. Napapijri (spreek uit als: napapieri), werd geboren in 1987 en staat voor hoogwaardige vrijetijdskleding. Naast de Anorak als bestseller maakt dit merk ook onder andere soft shells, truien en t-shirts. Bij Being There vind je de collectie van Napapijri in vele kleuren terug.

Bekijk de collectie
Onze Napapijri heren collectie
Categorieën
Filteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  Sale
  Napapijri Polo Cotton Stretch Napapijri Polo Cotton Stretch
  Napapijri Napapijri Polo Cotton Stretch
  € 37,48€ 74,95
  Sale
  Napapijri Polo Cotton Stretch Napapijri Polo Cotton Stretch
  Napapijri Napapijri Polo Cotton Stretch
  € 37,48€ 74,95
  Sale
  Napapijri Polo Cotton Stretch Napapijri Polo Cotton Stretch
  Napapijri Napapijri Polo Cotton Stretch
  € 37,48€ 74,95
  Sale
  Napapijri Polo wit Cotton Stretch Napapijri Polo wit Cotton Stretch
  Napapijri Napapijri Polo wit Cotton Stretch
  € 37,48€ 74,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Napapijri's verhaal | Being There herenkleding

Napapijri’s verhaal

In 1987 is het merk Napapijri ontstaan bij de imposante Mont Blanc. Daar was een Italiaanse designer op zoek naar een nieuwe inslag voor outdoor kleding. Dit deed hij door stijl en innovatie van materialen samen te voegen. De indrukwekkende expedities van ontdekkingsreizigers die leefden voor het avontuur en de complexiteit van deze expedities, waren zijn inspiratiebron. Napapijri is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de vrijetijdskleding en draagt hierbij nog altijd dezelfde filosofie uit. Hierbij laat het merk zich inspireren door Eskimo’s en hun manier van leven.

Napapijri jas | Being There herenkleding

Napapijri jas

In 2012 kregen de creatieve werknemers van het merk een documentaire onder ogen te zien die het merk voor altijd zou veranderen, deze documentaire ging over dierenwelzijn. Sindsdien is Napapijri hard aan het werk met technische ontwikkelingen en veranderingen in het beleid om de belasting van het merk op het milieu te verminderen. De jassen van Napapijri wordt ethisch geproduceerd. In 2015 was het zover: Napapijri kon stoppen met het gebruiken van bont bij een aantal ontwerpen uit de collectie. Door gebruik te maken van ecobont is het merk nu volledig bontvrij. Zelfs dons is bij Napapijri buiten spel gezet door het zelf ontwikkelde materiaal THERMO-FIBRE™. Dit materiaal is gemaakt van microbolletjes die lucht opnemend zijn en een licht gewicht hebben. Een trui van napapijri is volledig eerlijk gemaakt.

Napapijri | Being There herenkleding

Napapijri zomercollectie

De zomercollectie van dit jaar kenmerkt zich door modieuze t-shirts met stoere prints, ingetogen poloshirts die gemakkelijk te combineren zijn met jeans of chino's en zachte truien voor de koudere zomeravonden. Voor alle producten zijn de beste natuurlijke materialen gebruikt en dat voel en zie je. De pasvormen zijn stuk voor stuk perfect en elk kledingstuk voelt zacht en luxe aan.

Napapijri bij Being There

Napapijri vind je ook bij Being There! In onze webshop kun je altijd makkelijk dit merk bestellen. Je kunt ook langskomen in ons filiaal in Delft als je eerst even het kledingstuk van jouw keuze wilt passen. Wij bieden altijd dezelfde hoogwaardige service. Als je advies nodig hebt of meer informatie wilt hebben over een kledingstuk, kun je ons ook altijd bellen.