Peuterey online kopen | Being There herenkleding

Peuterey

Peuterey weet zich te onderscheiden door de unieke verhoudingen in kwaliteit ontwerp en prijs. Hierdoor weet het designmerk een unieke positie in te nemen ingenomen welke high casual wear te noemen is. Bij Peuterey komen namelijk stijl en funcionaliteit samen, zodat je outfit in elke situatie gedragen kan worden.

Bekijk de collectie
Onze Peuterey heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 36

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 36

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Peuterey | Being There herenkleding

Kenmerken van dit kledingmerk

Het merk Peuterey produceert casual kwaliteitskleding met een extreem hoog comfort. De naam is afgeleid van een bergkam van de Mont Blanc en de drie stippen in het logo symboliseren de pieken van deze bergkam. De kleding is geschikt voor ieder moment, bijvoorbeeld in een bruisende stad, op een ontspannende vakantie of zelfs op zakenreis. De jassen kenmerken zich bijvoorbeeld door rustige lijnen en extreme aandacht voor details. Ze houden je dus niet alleen droog en warm, maar zien er ook nog eens bijzonder stijlvol uit!

Peuterey jas | Being There herenkleding

De jassen van Peuterey

Inmiddels bestaat het merk Peuterey alweer bijna 15 jaar. Dit betekent dat de iconische kledingstukken in de loop van de jaren zijn geëvolueerd, waarbij deze het product zijn van expertise op verschillende gebieden. Het merk combineert bijvoorbeeld onderzoek naar state of the art materialen met nieuwe technologieën en bovenal Italiaanse uitmuntendheid. Dit resulteert in informele kleding die verfijnd is, boeiend en bovenal gewoon cool. In de collectie tref je dan ook geen eenheidsworst aan, maar luxe kleding met een eigen identiteit.

Peuterey | Being There herenkleding

Peuterey bij Being There

Being There is officieel reseller van het Italiaanse merk Peuterey. Daarom vind je elk seizoen bij ons de nieuwste modellen zomer- en wintermode van het merk. De jassen die je op onze webshop ziet zijn allemaal op voorraad, hierdoor kunnen we deze meestal binnen één werkdag aan je leveren. Dit betekent ook dat alle jassen aanwezig zijn in onze winkel in Delft, waar je ze kan komen passen en waar je persoonlijk stijladvies kunt krijgen van onze medewerkers. Ben je op zoek naar een jas die je niet in onze webshop ziet? Bel ons dan even op, de kans is aanwezig dat we de jas voor je kunnen bestellen.