Stone Island hoodie | Being There

Stone Island Hoodie

Stone Island is een van de meest gedragen kledingmerken in Nederland. Het merk is geschikt voor iedereen van alle de leeftijd. De hoodies van Stone Island zijn van zeer goede kwaliteit en dit waarborgen zij door voortdurend te experimenteren met materialen, kleuren en behandelingen. Door gebruik van bijzondere stoffen zitten de hoodies ook heerlijk comfortabel.

Bekijk de collectie
Onze Stone Island hoodie heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Stone Island hoodie | Being There

Militair-geinspireerde hoodie

Stone Island brengt elk seizoen een nieuwe duurzame lijn met hoodies uit welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De hoodies zijn leuk te combineren met een skinny jeans voor een comfortabele en stoere look of pantalon voor een luxueuze uitstraling. Aan de linkerarm van de hoodie bevindt zich het logo waar de hoodie vooral aan te herkennen zijn. Het logo is ontworpen in de vorm van een kompas. De gedachte achter het label is dat militairen zo’n zelfde label op hun uniform dragen. Daar zijn de labels ook van het uniform af te halen.

Stone Island hoodie | Being There

Stone Island hoodie bij Being There

De Stone Island hoodie valt normaal qua maat. Je kunt de maat nemen die je bij andere truien en hoodies ook vaak neemt. Als je de hoodie liever wat oversized draagt, adviseren we je om een maatje groter te nemen. Bij het wassen van de hoodie is het belangrijk om het logo van de trui af te halen. Zo voorkom je dat het logo op het label zal vervagen en weet je zeker dat het label langer mooi blijft.

Op onze website vind je een ruim aanbod aan Stone Island Hoodies. Naast deze hoodies vind je ook sweater, truien, jassen, broeken en andere producten. Mocht je graag kleding willen passen van Stone Island, ben je welkom in onze winkel in Delft. Heb je een vraag over een hoodie of een van de andere producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.