Stone Island Nederland | Being There herenkleding

Stone Island Nederland

Stone Island kleding kwam in de jaren 80 naar Nederland, nadat Engelse voetbalsupporters aan het eind van de jaren 70 van Europese voetbaltrips terugkwamen met dure Italiaanse en Franse merkkleding. Sinds die tijd is er een subcultuur van zogenaamde “casuals” ontstaan, waarbij voetbalsupporters luxe merkkleding van Franse en Italiaanse makelij begonnen te dragen.

Bekijk de collectie
Onze Stone Island Nederland heren collectie
Categorieën
Filteren
Stone Island Nederland | Being There herenkleding

De populariteit van Stone Island in Nederland

Deze subcultuur is overgenomen in het algemene modebeeld en vandaag de dag is Italiaanse merkkleding populairder dan ooit. Mensen die eens Stone Island jas of poloshirt hebben gehad, raken vaak helemaal verslingerd aan deze kledingstukken. Dit komt omdat Stone Island gebruikmaakt van unieke kleurprocessen en materialen, waardoor de kledingstukken er zelfs wanneer deze vaak zijn gedragen, goed uit blijven zien. Bovendien maakt Stone Island gebruik van bijzondere technische materialen die vaak winddicht en/of waterafstotend zijn en soms zelfs van kleur kunnen veranderen onder invloed van temperatuur. Dit maakt Stone Island kleding comfortabel en speciaal. De echte fijnproevers waarderen Stone Island om de kwaliteit, het comfort en de exclusiviteit van de kledingstukken.

Stone Island Nederland | Being There herenkleding

Al meer dan 10 jaar officieel reseller van Stone Island

Sinds de opening van onze winkel in 1991 zijn wij een officiële Nederlandse reseller van de Italiaanse Stone Island kleding. Dit betekent dat de eigenaar van Being There voorafgaand aan elk seizoen naar Italië reist om daar de topstukken van de nieuwe Stone Island collectie uit te kiezen. Vervolgens vind je deze kledingstukken bij de start van het nieuwe modeseizoen in onze winkel in Delft én online in onze webshop.