Tommy Hilfiger | Being There

Tommy Hilfiger sokken actie!

Drie 2-packs of 2 3-packs naar keuze voor slechts €25,00! Kies zes paar sokken en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen. Let op! Alleen combinaties van enkel 2-packs of 3-packs zijn mogelijk!

Bekijk de collectie
Onze Tommy Hilfiger sokken giftbox heren collectie
Categorieën
Filteren

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tommy Hilfiger sokken | Being There herenkleding

Onze bijzondere Tommy Hilfiger online sokken aanbieding

Opvallend en als een rode draad in de collecties, is het gebruik van frisse en intensieve kleuren. Dit zie je ook duidelijk terug in de sokken van Tommy Hilfiger. Daarnaast zijn de sokken kwalitatief zeer goed, waardoor wij deze sokken al jarenlang in onze collectie hebben. Door de diverse beschikbare giftboxen zijn de sokken ook erg leuk om cadeau te doen op verjaardagen, vaderdag of tijdens de feestdagen!

Doordat casual en klassiek bij Tommy Hilfiger hand en hand gaan, leidt dit tot mogelijkheden voor unieke combinaties. Dit maakt het Being There Tommy Hilfiger online kledingaanbod zo bijzonder.

Tomy Hilfiger sokken giftbox | Being There herenkleding

Tommy Hilfiger sokken giftbox

Dankzij de exclusieve Tommy Hilfiger sokken giftbox is het nog leuker om sokken van dit Amerikaanse merk cadeau te doen. De cadeauverpakking is niet alleen erg mooi, maar kan ook worden hergebruikt voor bijvoorbeeld het opbergen van diverse accessoires zoals horloges of manchetknopen. Iedere doos bevat 5 paar matchende sokken. Bestel dit leuke cadeau nu eenvoudig via onze webshop!