Veilance online kopen | Being There herenkleding

Veilance

Het Canadese merk Veilance is in 2009 opgericht door Arc’Teryx, een merk dat zelf werd opgericht door een groep bergbeklimmers in 1989. Waar Arc’Teryx zich richt op de bergbeklimmers, is Veilance meer bedoeld voor de stadsmensen. Veilance gaat uit van een minimalistisch design dat gericht is op een zeer hoogwaardige kwaliteit. Bekijk op deze pagina onze Veilance collectie.

Bekijk de collectie
Onze Veilance heren collectie
Categorieën
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het DNA van Veilance

Veilance is opgericht vanuit een overtuiging dat Veilance een legitiem probleem op te lossen had, namelijk het creëren van een kledinglijn die voor alle soorten activiteiten geschikt is. Dit bestond op dat moment nog niet in de ogen van de oprichters van Veilance. Om dit te bewerkstelligen heeft de kleding van Veilance een minimalistisch en functioneel design gericht op de hoogst mogelijke kwaliteit. De kleding van Veilance gaat, in hun optiek, dan ook niet om status. Het logo is dan ook nooit zichtbaar op de kleding. Ook zal je geen onnodige gespen en riemen op de kleding vinden die niet bijdragen aan de functionaliteit.

Veilance heeft hiermee een nieuwe trend gestart, genaamd Performance menswear. De laatste jaren zijn steeds meer merken deze kant op gegaan, maar 10 jaar geleden was Veilance eigenlijk de eerste die hiermee begon. Performance menswear is niet gericht op één activiteit maar op alle dingen die je op een dag zou moeten kunnen doen. Daarmee is de kleding van Veilance dus ook geschikt voor de verschillende activiteiten en weersomstandigheden die je op een dag tegen kunt komen. Het merk gelooft bovendien in duurzame kleding. Je kleding zou voor langere tijd mee moeten kunnen gaan zodat je minder vaak nieuwe kleding hoeft te bestellen, wat uiteraard beter is voor het klimaat.

Veilance bij Being There | Being There herenkleding

Waterproof jassen

Veilance maakt al jaren wind- en waterdichte jassen. De focus ligt op een functioneel design van hoge kwaliteit zodat de jassen voor alle omstandigheden geschikt zijn. De jassen zijn bovendien vaak met elkaar te combineren, zodat je tegen alle weersomstandigheden bewapend bent. Zo kun je bijvoorbeeld een lichtgewicht jas ook als voering dragen onder de hardshell jas. De jassen zijn mede op deze reden ook makkelijk op te vouwen door de flexibele rits.

Veilance bij Being There

Being There is een officieel verkooppunt van Veilance. Je bent bij ons dus op het juiste adres voor de performance menswear kleding van de Veilance. Bekijk onze collectie en bestel deze online of kom gezellig langs in onze winkel in Delft. We voorzien je graag van persoonlijk kledingadvies. Voor vragen kun je ons uiteraard ook altijd even bellen binnen de openingstijden van de winkel.   De kleding van het merk Veilance staat bekend om ingetogen ontwerpen en kleding van hoge kwaliteit. Veilance is opgericht en gevestigd in Canada. De kleding van dit merk past dan ook perfect bij de Canadese leefstijl.